Настаняване и условия

Двойна стая

Всички двойни стаи в хотела са просторни и уютни, разполагат със собствен санитарен възел, тераса със столчета и масичка, климатик, 32" HD LED телевизор с цифрова телевизия, wifi интернет, мини бар, гардероб за дрехи, тоалетка с огледало и възможност за допълнителен разтегателен фотьойл.

Тройна стая

Всички тройни стаи в хотела са просторни и уютни, разполагат със собствен санитарен възел, тераса със столчета и масичка, климатик, 32" HD LED телевизор с цифрова телевизия, wifi интернет, мини бар, гардероб за дрехи, тоалетка с огледало и възможност за допълнителен разтегателен фотьойл.

Семеен апартамент

Семейните апартаменти са с площ 50м² и са с капацитет за четирима с възможност за допълнително легло. Състоят се от две непреходни самостоятелни спални с по две легла и две тераси със столчета и масички, коридор и баня с тоалетна. Всяка спалня разполага с климатик, 32" HD LED телевизор с цифрова телевизия, wifi интернет, мини бар, гардероб за дрехи и тоалетка с огледало.

Апартамент LUX

Апартамент Lux е с площ 60м² . Състои се от непреходни хол и спалня, коридор, баня с тоалетна и обширна тераса със столчета и масичка. В хола има ъглова мека мебел, напълно оборудван кухненски бокс с готварска печка и хладилник, 32" HD LED телевизор, DVD player, wifi интернет. В спалнята има общо три легла, 32" HD LED телевизор с цифрова телевизия, wifi интернет, климатик, мини бар, гардероб за дрехи и тоалетка с огледало. В апартаментът могат да се настанят до 5 души.

Апартамент VIP

Апартамент VIP е с площ 140м² . Състои се от непреходни хол и две спални с две самостоятелни бани с тоалетни, обширна тераса с изглед към главната улица, която е оборудвана с маса със столове, шезлонги, чадър и втора голяма тераса с панорамна гледка към морето. Във всяка от спалните има климатик, 32" HD LED телевизор с цифрова телевизия, wifi интернет, мини бар, гардероб и тоалетка с огледало. В хола има 32" HD LED с цифрова телевизия, wifi интернет, DVD player, климатик, ъглова мека мебел, кухненска маса със столове и напълно оборудван кухненски бокс с готварска печка и хладилник. В апартамента могат да се настанят до 6 души.