Предлагаме Ви

Decor big white

Двойна стая

Двойните стаи са просторни и уютни, разполагат със собствен санитарен възел, тераса със столчета и масичка, климатик, 32" LED телевизор с кабелна телевизия, wifi интернет, мини бар, кана за чай и кафе, гардероб за дрехи, куфарник и тоалетка с огледало. В стаите има възможност за допълнителен разтегателен фотьойл.

Тройна стая

Тройните стаи са просторни и уютни, разполагат със собствен санитарен възел, тераса със столчета и масичка, климатик, 32" LED телевизор с кабелна телевизия, wifi интернет, мини бар, кана за чай и кафе, гардероб за дрехи, куфарник и тоалетка с огледало. В стаите има възможност за допълнителен разтегателен фотьойл.

Семеен апартамент

Семейните апартаменти са с площ 60м² и са с капацитет за четирима души. Състоят се от две непреходни самостоятелни стаи - едната с king size спалня, другата с две отделни легла, две тераси със столчета и масички, коридор и баня с тоалетна. Всяка спалня разполага с климатик, 32" LED телевизор с кабелна телевизия, wifi интернет, мини бар, кана за чай и кафе, гардероб за дрехи, куфарник и тоалетка с огледало.

Делукс апартамент

Делукс апартамент е с площ 140м². Състои се от непреходни хол и две спални с две самостоятелни бани с тоалетни, обширна тераса с изглед към главната улица, която е оборудвана с маса със столове, шезлонги, чадър и втора голяма тераса с панорамна гледка към морето. Във всяка от спалните има климатик, LED телевизор с цифрова телевизия, wifi интернет, мини бар, гардероб и тоалетка с огледало. В хола има 32" LED телевизор с цифрова телевизия, wifi интернет, климатик, ъглова мека мебел, кухненска маса със столове и напълно оборудван кухненски бокс с готварска печка, хладилник и кана за чай и кафе. В апартамента могат да се настанят до 6 души.