Reviews

Decor small gold

Чистотата в хотела е на високо ниво

Румен - 17.9.2020

Чистотата в хотела е на високо ниво. Собствениците са мили и отзивчиви хора. Локацията на хотела е отлична в центъра на градчето. Стаите са комфортни с всички удобства, а леглата удобни.Чувствахме се у дома си.

Беше много чисто

Мария - 16.09.2020

Беше много чисто. За трети път отсядаме в хотела и бях приятно изненадана от подобренията в стаите. Всяка година има нещо ново. Стаята и банята са много добре почистени. Леглата са сменени. Бяхме с дете на година и половина и спокойно спахме с малката на едно легло. Леглата са големи и с удобни матраци и възглавници.

Близо до центъра и плаж Атлиман

Васил - 2.9.2020

Близо до центъра и плаж Атлиман! Много сме доволни от престоя ни , със сигурност ще повторим! Стаята беше много хубава, както е на снимките така е и на живо!

Страхотно място

Добромир - 18.08.2020

Изключително сме доволни за пореден път от престоя ни в хотел Авеню Китен. Стаите са чисти, с много удобни легла и приятни тераси. Плажът е близо и един от любимите ни плажове - всяка година е чист, спокоен и е прекрасен за децата. Персонала е много любезен и отзивчив, а в магазинчето може да си купиш фреш и пресни плодове. Препоръчвам!

Хотелът е прекрасен

Дияна - 6.7.2020

Хотелът е прекрасен. Чисто и поддържано, в близост до плаж Атлиман и до центъра на града. Под самия хотел има магазин за пресни плодове и зеленчуци. Прекарахме чудесно. Благодарим!

Тихо и спокойно място

Стела - 31.09.2019

Тихо и спокойно място. Отзивчив персонал и близък плаж!!! Препоръчвам мястото с две ръце!

Много добро разположение

Велина - 7.9.2018

Хотелът е с много добро разположение - разстоянието и до двата плажа на Китен е еднакво, близо е до основните места за хранене и в същото време в сравнително тиха част на града. Стаите са просторни и добре обзаведени с широки балкони пред тях. Предвид категорията на хотела,чистотата в него е на завидно ниво, нещо което не е характерно за доста български хотели с повече звезди, а периодичната смяна на спално бельо и хавлиени кърпи още повече затвърждава изказаното по-горе мнение. Закуската е разнообразна и богата-могат да бъдат задоволени повечето вкусове. Работещите в хотела са усмихнати и любезни! Бих препоръчала хотела на мои приятели, както и се надявам отново да гостуваме там!

It was very clean

Maria - 28.8.2018

It was very clean. The breakfast was made with good products. The place is very quiet. I will visit again.

Оставете отзив